Dah lama gila tak update blog.

Entah ada orang baca lagi ke tidak blog ni entah?

Dah la blog rasmi pun tengah tak boleh access sebab lupa password.

Padan muka. Haha.

I wonder how long can I keep this space without feeling like I need to close it down just for closure. Sedangkan Y!Messenger tempat bertendang dan ber- segalanya masa zaman umur 20-an dulu pun akhirnya tutup versi desktop. Inikan pula blog? Demmm.

Anyway.

Sekarang dah 13 Ramadhan 1437H. Dah 13 hari berlalu. Termakbul ke doa? Terampun ke dosa? Melimpah ke rahmat? Wallahua’lam. I just do what I can, the best I can, at each point in time. Whether my best is good enough, Allah knows best. Sebab kalau ikut logik akal aku, manusia yang lemah lagi terbatas ni, tak cukup belaka.

Aku tetiba rasa tua. Sangat tua.

Oklah, nak bersiap pi berbuka kat rumah Ustaz. Salam.

 

Advertisements

2 thoughts on “Dah lama gila tak update blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s