Dari senja ke subuh,

itulah nama kulit terbaru blog aku ni. Patutnya dari subuh ke senja la baru best. Dapat la warna kuning-kuning tu kat atas, biru gelap kat bawah. Ni kena skrol ke bawah baru nampak warna cahaya pagi. Kat atas warna gelap senja. *Menguap*

Beria-ia orang rusia belajar bahasa kita. Kita ada sibuk nak betulkan bahasa kita sendiri?

Isk, tertekan butang browser safari. tekujat beruk home page bukak-bukak muka the late founder sebesar alam terpampang. scary sesaat tengok dia merenung tajam.

Aku dah terjebak dalam alam Pengicau. Boleh bikin ketagih dowh berkicau-kicau ni. Harap dapat mengelak dari mengadap benda tu asal ada masa lapang. Banyak lagi kerja nak kena buat!

Need to sleep. Need to update the alumni list as well. Which one comes first?

Advertisements

3 thoughts on “Dari senja ke subuh,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s